Over ons

Over ons

streepje.png

Als voormalig Nedcar-Volvo specialist is Marc (May) Gielkens zijn  eigen garagebedrijf gestart in 1995.

Na 9 jaar is het bedrijf na een aanzienlijke verbouwing inmiddels uitgegroeid tot een professioneel familiebedrijf waarbij naast “May”,moeder Hilde, zoon Bas en meerdere medewerkers het bedrijf maken tot wat het nu is: Een vertrouwd en eerlijk bedrijf dat tot ver in de regio bekend staat om zijn flexibele en gedreven instelling.

De combinatie van vader en zoon als ervaren monteur en de specialistische kennis van nieuwe technieken van Bas (elektrische en hybride auto’s) maakt Garage May tot een volwaardige speler.

Klanten beschrijven hun manier van communiceren als eerlijk en transparant met een grote dosis vakkennis en passie voor het vak. Vooral de unieke werkwijze en humor valt bij klanten in de smaak.
Missie

streepje.png

Onze missie - auto's verkopen en onderhouden op een wijze zoals ze van ons zelf zijn-
Iedere dag opnieuw streven we er naar om top-service aan onze klanten te verlenen of zij nu een tweedehands auto in het lagere-, midden- of hogere segment aan willen schaffen. Voor de geboden service maakt dit voor ons niet uit. Elke klant gelijk behandelen op een manier waarop we zelf graag behandeld worden.

Visie

streepje.png

Een uitstekende service bieden naar onze klanten en toekomstgericht met de nieuwste technieken door-ontwikkelen zodat u nu en later bij ons terecht kunt.

Liefst hebben we, om u goed van dienst te zijn of de tijd voor u te nemen, dat u een afspraak maakt:

089 56 28 61 of +32 496 205013